Zadzwoń do nas: +48 666 666

O nas

Jesteśmy wytwórnią spośród dziedzinie e-commerce, jaka czyni w składniku pracowniczych zasobów rabatowych plus organizmów zakupowych gwoli jegomościów. Wydzielamy poświęcane antidota, które popierają w instalowaniu konkurencyjności reputacji jako Zwierzchniku tymczasem a umożliwiają kreować dźwięczną wyższość nieprzyjacielską w handlu. Z 2011 roku przyprowadzamy bliskim delikwentom utwory plus pomocy na ulgowych. W macierzystym portfolio pamiętamy powyżej 300 Usługodawców spośród wszystkiej Nasz, z wielorakich randze, w obecnym: Gastronomii, Zabawy, Zdrowia również Urody, Turystyki, Skutków a Usług.

W ciągu lat pracy z kilku platform e-commerce, moja Design Company Web odkrył, że Big Commerce oferuje przedsiębiorstwom niedrogi, klasy korporacyjnej platformy e-commerce, który jest bardzo prosty w obsłudze. Istnieje mnóstwo wozów sklepów e-commerce dostępne, ale Big commerce jest na najlepszej drodze do stania się liderem branży. Jeśli porównać platformy e-commerce dla cen, usług i Funkcjonalność, prawdziwe pytanie brzmi; dlaczego nie wybrać Big Commerce? Należy pamiętać, nie mówię, że ten koszyk system jest lepsze w każdym względem do każdego dostępnego systemu zakupów koszyka. Ale ogólnie, Handel Big platforma umożliwia klientom kompleksowe funkcje, które są łatwe dla nowych firm internetowych w użyciu, ale potężny i na tyle elastyczne, dla najbardziej wymagających eksperta e-commerce. Z perspektywy dla projektantów stron internetowych 'an e-commerce musi być zaprojektowane z użyteczność na uwadze, a także zdolność do zapewnienia klientom dostęp do wszystkich narzędzi niezbędnych do rozwoju, utrzymania i rozwoju prosperującej firmy w Internecie. Istnieje wiele czynników, które przyczyniają się do określenia jakie platformy e-commerce jest najlepszym rozwiązaniem dla konkretnej stronie. Te Czynniki wahają się od zarządzania treścią wysyłać integrację i zarządzanie zapasami. W mojej konstrukcji Spółki internetowej, numer jeden czynnik w określaniu platformy e-commerce jest łatwość obsługi. Wielu właścicieli witryn lubią kontrolować i utrzymywać własne strony internetowe.
Big commerce Platforma jest zdecydowanie najłatwiejszy do zrozumienia i zastosowania oraz posiada Rozbudowana biblioteka filmów instruktażowych. W porównaniu do skomplikowanej koszyka System jak MIVA handlowca - jest to nie do pomyślenia. MIVA może być wszechstronne, ale to nie wszystko, że użytkownik friendly.The drugi czynnik w ustalania platformy e-commerce jest zakres funkcji.
Duży Handel jest bardzo solidna. Zostawiam to do Ciebie, aby sprawdzić wszystkie ich cechy i funkcjonalność, ale co ja jestem pod wrażeniem jest ich zgodne dążenie do poprawy ich systemu i ich zdolność do integracji z wysyłką stron trzecich, zarządzania i oprogramowania analitycznego. Inny Ogromnym plusem jest niesamowitą kontrolę i elastyczność w optymalizacji treści dla wyszukiwarek. Big commerce to nie tylko najszybciej rozwijających się Platforma e-commerce na świecie, jest to jeden z najlepszych obsługiwane! To Jest to ogromna korzyść zarówno dla projektantów stron internetowych i właścicieli sklepów. W wielu internetowych Projektanci wiedzą i przedsiębiorstwa odkrywają, platform, takich jak VirtueMart i OS commerce są ograniczone i nie jest dobrze obsługiwane.
To sprawia, że ​​ekspansja, integracji, bezpieczeństwa i rozwiązywanie problemów bardzo trudne. Co ciekawe, mamy rzeczywiście zamienione dwa OS commerce w tym miesiącu. Obie strony internetowe zostały zawieszone z Google, ponieważ zostały hacked powodu słabych systemów bezpieczeństwa. Oczywiście całkiem duża pułapka użycia darmo koszyka zakupów system.When bieganie sklep internetowy, wsparcie jest istotną kwestią. W pewnym sensie, otwarcie sklep internetowy jest jak zawarcie partnerstwa biznesowego; Sukces firmy zależy od uptime, bezpieczeństwa, zarządzania i Wsparcie, które jest dostarczane przez platformy e-commerce i projektowanie stron internetowych Zespół. Jest to dość komfort dla projektantów stron internetowych i właścicieli sklepów podobnie, aby być w stanie skontaktować się z przyjazny, kompetentny personel pomocniczy do otrzymania pomocy, gdy jest to potrzebne. W ciągu lat pracy z kilku platform e-commerce, moja Design Company Web odkrył, że Big Commerce oferuje przedsiębiorstwom niedrogi, klasy korporacyjnej platformy e-commerce, który jest bardzo prosty w obsłudze. To platforma e-commerce, który dostarcza ogromnej twórczej kontroli nad stylizacji swojej stronie internetowej, a także bardzo łatwy w użyciu logowanie klienta Obszar do zarządzania i aktualizacji swoich produktów. Istnieje wiele e-commerce koszykami dostępne, ale projektanci stron internetowych i właściciele firm powinni uznać, że Big Commerce będzie liderem w Koszyk Systems.